Catalogues

Our catalogues are available to read or download here. New ones are published twice a year, for spring and christmas.

We have replaced our summer and autumn catalogues with newsletters sent out every one to two weeks. Read them here..

Get a hold of it

Stop by our shop for printed versions of the catalogues.

We still have copies left of previous catalogues.

Bokvennen våren 2024

I 2024 er det 400 år siden Oslo brant og Kristiania ble etablert. Hovedvekten av vårens katalog markerer dette med et bredt utvalg av bøker om Oslo. Her finnes bl.a. reiseguider, kart, foto, bøker om Oslos ulike drabantbyer og så klart romaner om byen vår. Oslo-delen følges av en tradisjonell vårkatalog med alle emner og alle prisklasser. Katalogen er også tilgjengelig på papir.

Bokvennen julen 2023

I julens katalog har vi samlet hundre nummer med bøker om mange ulike emner. Katalogen er også tilgjengelig på papir.

Katalog over bøkene etter Arnljot Strømme Svendsen

Høstens katalog er noe utenom det vanlige. Her presenterer vi et utvalg av boksamlingen til Arnljot Strømme Svendsen. Strømme Svendsen var blant annet professor i skipsfartsøkonomi ved Handelshøyskolen i Bergen og en ivrig boksamler. Det er en glede å formidle samlingen hans videre.

Bokvennen våren 2023

Vårens katalog har emner for enhver smak, som sjeldne 1814-trykk, polarlitteratur og originalutgaver av skjønnlitterære klassikere på engelsk og norsk. Katalogen kommer også i trykt format.

Bokvennen julen 2022

Her er årets julekatalog fra Norlis antikvariat. Katalogen er også tilgjengelig i trykt format. God jul!

Bokvennen våren 2022

I vårens katalog har vi samlet 100 nummer for å feire Bibliofilklubbens første 100 år.

Bokvennen julen 2021

Denne julen har vi et rikt utvalg av bøker, bl.a. fra biblioteket etter Helge og Anne Stine Ingstad, bøker fra 1700-tallet om ulike emner, foto og såklart nok bøker om julen for å komme i den gode stemningen. God fornøyelse og god jul!

Bokvennen våren 2021

15. mai var Norlis antikvariats 131-årsdag, hurra! Og her er vårkatalogen for å feire begivenheten. Katalogen er kun på nett denne gang.

Bokvennen julen 2020

I år er vi ekstra tidlig ute med julekatalogen vår. Og til glede for mange kommer den også i trykt form. Mange får den i postkassen (…etterhvert, “hilsen Posten”) men du kan også hente et eksemplar i butikken. Vi har innført strenge smitteverntiltak for å beskytte oss som jobber her, så vi ser helst at du benytter en ansiktsmaske når du besøker oss. Vi gjør oppmerksom på at åpningstidene oppgitt i katalogen nok vil bli endret som følge av pandemien. Følg derfor med på hjemmesidene våre norlis.no eller på Facebook. Vi håper du finner noe av interesse og ønsker alle en ekstra god førjulstid i år ! Med hilsen Siri, Sirin, Richard og Thor Gunnar.

Bokvennen våren 2020

I dag på verdens bokdag, har vi glede av å presentere vårkatalogen vår. Den har spesielt fokus på krigen og freden i forbindelse med 75’års jubiléet og 80’års markeringen. Vi presenterer også en spennende Oslo-avdeling med mange uvanlige titler samt en herlig avdeling med billedbøker for barn. Vi gjør oppmerksom på at katalogen denne gangen ikke vil komme i trykt form, men vi satser på at vi ved neste katalogutgivelse har litt mer normale omstendigheter.

Bokvennen julen 2019

Bokvennen fra Norlis Antikvariat julen 2019.

Bokvennen høsten 2019

Høstkatalogen vår inneholder mange spennende titler innen: Skjønnlitteratur – Filosofi og religion – Sport og friluftsliv – Historie og reiser – Krigen – Kulturhistorie – Kunst og arkitektur – Litteratur, bok- og språkhistorie – Lokalhistorie – Mat og drikke – Medisin – Sang og musikk – Naturhistorie – og vitenskap – Slekts- og personhistorie – Jus – Samferdsel og maritimt samt en variaavdeling.

Bokvennen sommeren 2019

Sommerkatalogen er nå tilgjengelig med 361 utvalgte perler. God sommer!

Bokvennen våren 2019

Vårkatalogen inneholder blandt annet en egen norvegica- og polaravdeling samt mange skjeldne skatter som et Sæterbakken-manuskript, en fantastisk Picasso-bok, originale illustrasjoner til Amalie Skrams Lucie og Happels “Mundus Mirabilis Tripartitus” fra 1687. Vi arrangerer også en mini-auksjon med 3 originale manuskripter av Vidkun Quisling.

Bokvennen julen 2018

The price of the map page 32 is NOK 12.500,- We hope you’ll find a lot of treasures.

Bokvennen høsten 2018

I årets høstkatalog finner du en stor polaravdeling, noen flotte signerte kongebrev, en signert etsning av J.C. Dahl og forhåpentligvis mye interessant blant de andre bøkene. God lesning og god høst ! – In this catalogue we present a large collection of polar books (both arctica and antarctica), signed letters by kings from 1600- and 1700 century – and a lot more.

Bokvennen sommeren 2018

Bokvennen fra Norlis Antikvariat sommeren 2018.