Kataloger

Her kan du laste ned eller bla i våre kataloger som nå publiseres to ganger i året, om våren og til jul.

– Vi har erstattet sommer- og høstkatalogen med våre nyhetsbrev som vi sender ut med én til to ukers mellomrom. Disse kan du lese her.

Få den i hånda

Kom innom butikken vår i Universitetsgaten om du ønsker et trykt eksemplar av katalogene.

Vi har fremdeles noen eksemplarer igjen av eldre kataloger.

Bokvennen våren 2023

Vårens katalog har emner for enhver smak, som sjeldne 1814-trykk, polarlitteratur og originalutgaver av skjønnlitterære klassikere på engelsk og norsk. Katalogen kommer også i trykt format.

Bokvennen julen 2022

Her er årets julekatalog fra Norlis antikvariat. Katalogen er også tilgjengelig i trykt format. God jul!

Bokvennen våren 2022

I vårens katalog har vi samlet 100 nummer for å feire Bibliofilklubbens første 100 år.

Bokvennen julen 2021

Denne julen har vi et rikt utvalg av bøker, bl.a. fra biblioteket etter Helge og Anne Stine Ingstad, bøker fra 1700-tallet om ulike emner, foto og såklart nok bøker om julen for å komme i den gode stemningen. God fornøyelse og god jul!

Bokvennen våren 2021

15. mai var Norlis antikvariats 131-årsdag, hurra! Og her er vårkatalogen for å feire begivenheten. Katalogen er kun på nett denne gang.

Bokvennen julen 2020

I år er vi ekstra tidlig ute med julekatalogen vår. Og til glede for mange kommer den også i trykt form. Mange får den i postkassen (…etterhvert, “hilsen Posten”) men du kan også hente et eksemplar i butikken. Vi har innført strenge smitteverntiltak for å beskytte oss som jobber her, så vi ser helst at du benytter en ansiktsmaske når du besøker oss. Vi gjør oppmerksom på at åpningstidene oppgitt i katalogen nok vil bli endret som følge av pandemien. Følg derfor med på hjemmesidene våre norlis.no eller på Facebook. Vi håper du finner noe av interesse og ønsker alle en ekstra god førjulstid i år ! Med hilsen Siri, Sirin, Richard og Thor Gunnar.

Bokvennen våren 2020

I dag på verdens bokdag, har vi glede av å presentere vårkatalogen vår. Den har spesielt fokus på krigen og freden i forbindelse med 75’års jubiléet og 80’års markeringen. Vi presenterer også en spennende Oslo-avdeling med mange uvanlige titler samt en herlig avdeling med billedbøker for barn. Vi gjør oppmerksom på at katalogen denne gangen ikke vil komme i trykt form, men vi satser på at vi ved neste katalogutgivelse har litt mer normale omstendigheter.

Bokvennen julen 2019

Bokvennen fra Norlis Antikvariat julen 2019.

Bokvennen høsten 2019

Høstkatalogen vår inneholder mange spennende titler innen: Skjønnlitteratur – Filosofi og religion – Sport og friluftsliv – Historie og reiser – Krigen – Kulturhistorie – Kunst og arkitektur – Litteratur, bok- og språkhistorie – Lokalhistorie – Mat og drikke – Medisin – Sang og musikk – Naturhistorie – og vitenskap – Slekts- og personhistorie – Jus – Samferdsel og maritimt samt en variaavdeling.

Bokvennen sommeren 2019

Sommerkatalogen er nå tilgjengelig med 361 utvalgte perler. God sommer!