Betalingsvilkår

Du kan betale med følgende betalingskort i forretningen: VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club og JCB. Du kan også benytte Vipps eller Klarna.

nettsiden vår tilrettelegger vi nå for betaling med Vipps og Klarna (VISA, MasterCard og Klarna Betal Senere) og forventer at dette skal være på plass i løpet av høsten 2021. Ved bruk av kort, tar du ingen risiko for misbruk av kortopplysninger da alle data du sender i forbindelse med kjøpet, er kryptert gjennom formatet SSL (Secure Socket Layer) i vårt betalingssystem. Kun de autoriserte betatalingsinstitusjonene har tilgang til opplysningene, og vi har ingen mulighet for å lese dine dataopplysninger.

Ønsker du faktura og/eller forhåndsbetaling avtales dette på forhånd. Fakturering medfører dessverre et gebyr for deg som kunde, siden det medfører ekstra kostnader for oss.

Betaling for varer som skal sendes skjer ved bestilling. Vi sender normalt ikke varer uten forhåndsbetaling om det ikke er inngått en avtale om dette på forhånd. Dette gjelder både privat- og bedriftskunder.