Rabatter

Selv om bransjen vår er mer lidenskap enn lukrativ business, gir vi med glede litt rabatt til kollegaer, elever og studenter.

Rabattene gjelder alt i butikken og ikke bare det som presenteres her på hjemmesiden vår.

KOLLEGARABATT

En uskreven regel blant kollegaer verden over, er at det gis 10% rabatt og kanskje litt mer ved store kjøp. Det gjelder selvsagt også hos oss, men ikke objekter som presenteres i kataloger eller nyhetsbrev. Når disse legges for salg i nettbutikkene, gjelder rabattordningen. Vær oppmerksom på at momsfritaket på bøker kun gjelder i sisteledd (til forbruker) og at moms derfor tilkommer ved salg til forretningskollegaer, men ikke til privat bruk. Kart, trykk og annet vi har for salg er pålagt 25% mva. For objekter over kr. 1.500,- benytter vi bruktmoms i henhold til merverdiavgiftsloven § 20 b.

STUDENTRABATT

Vi blir veldig glade når elever og studenter besøker oss. Dere er fremtiden, og vi ønsker å fremme interessen ved å tilby 20% rabatt på det meste vi har for salg. Dog har vi satt en grense ved priser over kr. 3.000,-. Da må vi snakke litt om det… Studentbeviset har vel de fleste på mobilen i disse dager 🙂