Rabatter

Selv om bransjen vår er mer lidenskap enn lukrativ business, gir vi med glede litt rabatt til kollegaer, elever og studenter.

Vi priser alt etter hva vi mener det er verdt. Det er derfor ikke lagt inn noe prutningsmonn. Vi får av og til skambud på dyrere objekter og da blir vi faktisk lei oss. Imidlertid hender det at vi pruter litt på vegne av kundene. Det gjør vi gjerne i form av kvantumsrabatt eller når eldre beskrivelser ikke lenger er helt adekvate. Rabattene gjelder alt i butikken og ikke bare det som presenteres her på hjemmesiden vår.

KOLLEGARABATT

En uskreven regel blant kollegaer verden over, er at det gis 10% rabatt og kanskje litt mer ved store kjøp. Det gjelder selvsagt også hos oss, men ikke objekter som presenteres i kataloger eller nyhetsbrev. Når disse legges for salg i nettbutikkene, gjelder rabattordningen. Vær oppmerksom på at momsfritaket på bøker kun gjelder i sisteledd (til forbruker) og at moms derfor tilkommer ved salg til forretningskollegaer, men ikke til privat bruk. Kart, trykk og annet vi har for salg er pålagt 25% mva. For objekter over kr. 1.500,- benytter vi bruktmoms i henhold til merverdiavgiftsloven § 20 b og er ikke fradragsberettiget som inngående avgift.

STUDENTRABATT

Vi blir veldig glade når elever og studenter besøker oss. Dere er fremtiden, og vi ønsker å fremme interessen ved å tilby 20% rabatt på det meste vi har for salg. Dog har vi satt en grense ved priser over kr. 3.000,-. Da må vi snakke litt om det… Studentbeviset har vel de fleste på mobilen i disse dager 🙂